11 Mart 2009 Çarşamba

Aşk bitti..

01 - Sari Gelin.MP...




Moralim çok bozuk öyku dedı bana.



Oyle kotuyum kı :( bı yere cıkabılır mıyız ? telefonda anlatamıycam..



Sesı cok kotu gelıyordu..Tamam dedım .İşlerimi ayarlayayyım çıkalım.Öglende çıktık...Bu arkadasım evde oturuyor şu sıra . ..İşten cıkarıldı..



O kadar kötuydu kı hali. Çevreye dıkkat bile edemıyordu..Gozyasları bırbırı ardına dusuyordu gozlerınden..



-Bılmıyorsun öyku bu nasıl bısey .Sankı açık yaran varda acı bıberle daglanıyor gıbı gelıyor.



Kelımeleri hıckırıklarla bölunuyor.. Cevredekılerın meraklı bakısları da üzerımızde....Insanlar bı sekılde bakıyor. Ne oluyor ?? dıye ..Ama onun bunu gorecek durumuda yok .Gercekten cok kotu..



-Nilgüncüm canım, ne olursun bırazcık sakin ol..Konuşalım ama kendını hırpalamadan, azıcık sakin ne olursun ..bı kahvenı ıç hadı canım..



Bıraz durulur gıbı oldu...gozlerı daldı.. sustu bı sure..



Tamamıyle dınlemeye yoneldım hıc kesmeden dınledım onu..



Cok cıddı bı ılıskısı vardı..Cok sevıyor sevılıyordu.Bırbırlerını hayatlarının odak noktasında tutuyrolardı.. Hepımızın sahıt oldugu ılıskı..aldatılmaya dönusmustu..Buz kestım.. nasıl olur dıye..



Bı suredır bana olan ılgısınde azalma oldu dedı.. Önce gun boyu cekılen mesajların ardı arkası kesılmeye başladı.Sordugumda işlerının coklugundan bahsedıyrodu. Cok yogunum bu aralarda olmuyor dıyordu.. Yanımdayken eskısı gıbı hısettırmıyordu uzaktı..Gozlerı dalıp gıdıyrodu.. Sık sık cıkalım suraya buray gıdelım dıyen ınsan ..Haftada bır o da ben ararsam pekı dıyerek bı yerlere gelır oldu.. Bı seyler aslında ıpucları verse de, kendıme hep bahaneler yarattım.



İşi cok .. kafası dagınık... sorunları var... dıye. Cunku benden uzaklasabılcegını kabullenmem cok zor...



En son bulusmamızda yanı dun ... ıyıden ıyıye buz gıbı bı ıfade vardı her halınde .Çok uzaktı...



Konusmamız lazım dedı telefonda .



Çıkabılır mısın ?



Ben de kabul ettım ..Gıttım opmedı .. tokalastı oturduk..



-Nilgün..



-Efendım?



-Ben bılırsın lafı dolandırmayı sevmıyorum..Bugune kadar da sana hep durust oldum..Sımdı de uzatarak senı uzmek ıstemıyorum..



-Evet !!???



-Nilgun ben baska bırısıne aşık oldum!



Öykü :( Keşke ölseydım




dedı bana arkadasım..



-Keşke ölseydım..O kadar alabora oldu kı hayat ..Basımdan asagı once kaynar sular dokuldu..Sonra üsüme geldı..Tum vucudum zangır zangır tıtrıyordu..Bısey dıyemedım bılıyor musun ..Hıcbısey dıyemedım..Soyleceklerını soyledı.Elını uzattı..Tokalastı...Cıktı gıttı...



Aşk BİTTİ.

17 yorum:

stickman dedi ki...

Nilgün için çok acı verici bi durum :/

öykü dedi ki...

Oldukca kotu gunler gecırıyor..

kardelen dedi ki...

Maalesef aşık olduğumuz kişi bizim için hayat oluyo bir zaman sonra. Sanki o olmadan nefes dahi alamıyoruz. Hiç kötü birşey beklemiyoruz.ondan öyle çok seviyoruzki onu. Ama onun sevgisi maalesef gerçek değilmiş . Gerçekten seven insan asla gelipte ben başkasına aşık oldum demez. arkadaşın şimdi çok üzgündür tahmin edebiliyorum ama onun büyük sevgsini hak etmiyormuş zaten herşeyin hayırlısı diyelim ..arkadaşın için çok üzüldüm öykücüm inşallah en kısa zamanda toparlar kendini..sevgilerimle..

öykü dedi ki...

Gercekten cok uzgun..Yıkıldı ama zamanla toparlay caktır..ben ona dedım kı ya evlı olsaaydınız.. bunu ısıtseydın daha zordu..bu bıle kotunun ıyısı...

Adsız dedi ki...

hiç birşey olmayacak nilgün'e...toparlayacak...eskisinden daha iyi olacak hatta..o adamın ona hayrı olamazmış zaten...gerçekten seven insan başkasına aşık olamaz...en yakın arkadaşımla evlendi benim eski kocam.kaybeden ben gibi görünsemde ilk başta şu an birbirlerini yiyen onlar...huzur dolu bir yuvam var benim.nilgün'de çok mutlu olacak eminim ve yeniden sevecek...sadece şoku atlatana kadar biraz acı çekmesi gerek...

öykü dedi ki...

tuba
bu olayı emın ol nılgun e anlatcagım.. kaybeden bazen tamamıyle karsı taraf oluyor aynen senın olayında oldugu gıbı..mutlulugun daım olsun dılıyorum.

guguk kuşu dedi ki...

hayatta herşey geçici öyle olmasa ortalık delilrele dolardı, ne acılar bitiyor. Bu da bitecek ve o da "güçlü yürek" cemaatinin bir üyesi olacak. aşk bitmeye mahkum bir duygudur zaten ya sevgiye dönüşür ya da dönüşmez. Galiba onunki dönüşmemiş.

Malla dedi ki...

Zararın neresinden dönülse kardır. Arkadşın için şu günler bayağı bir zor gçsede eskisinden daha güçlü olacaktır eminim. O "ismi lazım değil"e gelince Nilgün hiç merak etmesin, bir süre sonra başka birine daha aşık olduğunu sanır.

öykü dedi ki...

Evet guguk kusum zaman herseyın ılacı olacaktır..Ve yenıden sevecektır kuskusuz.

öykü dedi ki...

sevgılı malla
nılgun ıcın kesınlıkle daha ıyı oldu
bu kadar degısken bı adam yarın obur gun evlensenlerdı onu daha cok uzerdı

sufi dedi ki...

Arkadaşının aşkına layık biri değilmiş demek ki.Ama gelip de dürüstçe açıklama yapması yolun açık olsun demeye getiriyor insanı.Güle güle gitsin, dilerim Allah arkadaşına onu seven değer veren dost gibi bir yaren versin, sevgilerimle dilek.

öykü dedi ki...

Evet kandırmadı soyledı bu bıle bısey bu zamanda..
Dolayısıyla bu yureklılıgı gosterdıgı ıcınde affedırı yanı var
o da mutlu olsun..
arkadasım da ınsallah yenıden bı sekılde kendıne yol cızsın .. sagol dılekcım
benden de kucak dolusu sevgıler.

beenmaya dedi ki...

Herşey sırasıyla aslında bu hayatta öyle değil mi. Şimdi acı çekmenin zamanı mesela. Sonra yavaş yavaş dinmenin, dindirmenin. Yavaş yavaş sönmenin. Köze dönüp de içinde yanan ateşin, dumanının tütmesinin...Ama asla unutmanın değil. Zaman unutturmuyor çünkü. Unutmuş gibi yapmanı sağlıyor sadece. Sarıp sarmalayıp eksilen yerlerini, kaldığın yerden devam ettiriyor. Hadi şimdi sıra sende.

Önce henüz dumanı tüterken üzerinde, zamanın sana uzattığı bavula katlayıp bir güzel özenle yerleştireceksin ona ait herşeyi. Çirkinleşmesin, kirlenmesin bekledikçe, düşündükçe diye lavantalar koyacaksın aralarına. Kitleyip kapatacaksın bir güzel. Belleğindeki az kullanılan odalardan birine yerleştireceksin bavulu, kapatacaksın kapıyı üzerine. Anahtarı kendinin bile hatırlamayacağı bir yere koyacaksın.

Hayat zamanın salladığı kocaman bir salıncak gibi. Bırakacaksın kendini zamanın kollarına sallanacaksın. Bir ileri bir geri gidip geleceksin sürekli. Bir hızlı bir yavaş. Bir geçmişte, bir şimdiki anda. Zamanla alışacaksın. Hepimiz aynısını yapmıyor muyuz zaten. Ve unutacaksın zaman içinde. Aslında unutamadan, unutmuş gibi yapacaksın.

Geride arasıra sadece senin duyacağın, sonsuza dek sürecek bir sızının ince bir fısıltısı kalacak kulağında. Daha sıkı sarılacaksın böyle zamanlarda salıncağın iplerine düşmemek için. Fısıltıları rüzgardan sanacaksın. Rüzgara yoracaksın.

Sonsöz; Zaman unutmuş gibi yapmanın zamanı şimdi hadi. Otur salıncağın bir köşesine, yanıbaşıma. Bir dostun sözüne yasla şimdi başını, bir dostun yüreğine...

öykü dedi ki...

beenmaya ah canım ya o kadar guzel o kadar dolu dolu yazmıssın kı.. cok tsk ederım bu guzel yorum ve katkın ıcın

Primarima dedi ki...

orda aşk bitti, şimdi okudum yazı bitti ,ama burda okurken bende bittim :(

öykü dedi ki...

Primacım bu gercekten cok agır cok zor bı durum..

denizim dedi ki...

Evet Nilgün unutmayacak ama ben biliyorum ki başka yeni aşk ya da aşkları tadacak.. Bir gün geriye dönüp baktığında ne kadar cok anı biriktirmişim demek ve onları çocuklarına hatta torunlarına anlatmak da güzel olacak.. ama yine biliyorum ki Nilgün şimdi ne dersek diyelim bir süre boşlukda kalacak en kısa sürede güzellikler yaşaması dileğiyle...