11 Ocak 2009 Pazar

YALAN !!

10 yorum:

ıvır zıvır dedi ki...

evet...bir şejir hayatının tüm garipliklerine deyinmişsiniz... bunca olumsuzu sıralayıp da ''bu hayat mı'' diyeceksiniz sandım :(...
ama çok şükür böle yapmamışsınız :)..
napalım ki hayatlarımız hemen hemen böle... umarım farklı mutluluklar hep yakalaya biliriz...hepimiz için herşey daha iyiye gider umarım.:)
iyi hissetmeniz dileğiyle....

öykü dedi ki...

Yok hayat felsefem hıc bır zaman ''Batsın bu dunya '' modunda olmadı..Kırılsak da uzulsek de ne olursa olsun yasam mucadelesınde yenen bız olmalıyız.Guzel dılegınız ıcın tsk ederım.. Sızde guzellıkler ıcınde olun

Biraz dedi ki...

Hayatin siradanliginda ve tuhaf ezici olan o rutininde guzel olan seyleri yakalamak bir anda hayati renklendiriyor...

her sey ayni hem de benzersiz ayni olsa da umutlarimiz ve hayallerimiz sanirim hayati guzellestiren degerler...kucucuk de olsa...guzel.

Yazdiklarina katiliyorum.
Guzel ve huzurlu bir pazar gunun olsun.

öykü dedi ki...

Bende sıze guzellıkler dılıyorum BİRAZ.
hayata dair umutlar bitmesın.

uğurözgünarslan dedi ki...

Valla ben bugün tost yedim tadı güzeldi, çay da hafiften yakar ya, çok hoşuma gider.Bazen kar yağıyor bu memlekete, karda değil cennette yürüyorum.Hayatın anlamı yok diyorlar ama, ben anlamdan anlama koşmaktan yorgun düşüyorum.Seviyorum mesela, ama ölmek üzere iken bırakıyorum bu hazzı.İnsanlar neyin var diyor, neden bu kadar mutsuzsun, gel de anlat ne kadar mutlu olduğunu.Tamam bazen zihnim şişiyor sinirlenmekten; ama iç huzurum her gece yanımda.Tek yol devrim ve kendi devrimimi yapıyorum.Öykü, bi çay koy bana.*bacak bacak üstüne atar*

öykü dedi ki...

UGur ,Sevımlı esprılı yorumun ıcın cok tsk edıyorum:)

Adsız dedi ki...

evet herşeye rağmen ayaktayız.. hayata biryerlerden tutunmaya çalışıyoruz da bunu çocukça tavır göstermeden, tafra yapmadan yapabilen çok az sanırım..
sen nasıl başarıyorsun bilmiyorum, birgün anlarsam örnek alıcam kendime.. "çocuksu ego"mu yenersem daha iyi olucam ben de.

öykü dedi ki...

Benımde zaaflarım ,hatalarım var .Yenık dustugum zamanlarım var.Ama herseye ragmen ayakta durmaya calısıyorum herkes gıbı..

Sagır Kedi dedi ki...

Zor çok zor...Bu memlekette mutlu olmak çok zor..Hepimiz sahte gülücükler yapıyoruz.Karşımızdaki de iyi olmadığı halde iyiyim diyorlar.Oysa biz anlıyoruz fakat üstelemiyoruz.Mesela ben bu sabah simit yedim simit çok sertti yumuşaklığı yoktu ama ben gene de lezzetliymişcesine yedim içimden "daha iyi zamanlarım" olmuştu dedim.

öykü dedi ki...

Kedıcım aslında sert sımıtı yumusak guzel bı sımıt olarak dusunup yemen gıbı hayatın zorluklarını pozıtıf bakısla cozmeye calısmak lazım galıba..Cunku zorluklar hep var ve hep te var olacak.. Onun ıcın tek care ıyınıyetli yaklasımlar...