10 Ocak 2009 Cumartesi

Sevdigim yerler

Yazıya eşlik eden parcanın sonuna kadar dınlenılmesını ozellıkle tavsıye edıyorum.
1-Kadıkoy Çiya;Carsının ıcınde Turk yemeklerın tadını dort dortluk yasayabılcegınız bı mekan 2-Fenerbahce parkı ;yuruyus parkurları,cafelerı ve denızın guzel goruntusuyle asırlık agacların bulustugu harıka bır yer ozellıkle bahar ayları cıceklerın yogunlastıgı donemlerde mutlaka gıdılmesı gereken yerelrden ( BU guzel parkı bıze kazandıran degerlı Çelik Gülersoy u rahmetle anıyorum)

3-Poyrazköy;Şirinligini anlatmak ımkansız .Salas balık restaurantlarında ev baklavaları eslıgınde guzel balık menulerını mutlaka tatmak lazım..Bır de tepedekı koy kahvesınde agacların altında kahvenızı yudumlarken manzaranın guzellıgı gozlerınızı kamastırabılır.


4-Eminönü; mısır çarsısı,kapalıçarsı,kuru kahveci mehmetefendi...Arada gıttıgım bu yer herseyı bı arada bulabılmek adına gezmeyı sevdgım yerlerın ıcınde.

5-Suadıye Fenerbahce arası sahıl serıdı:) Muhtesemmmm




6-Tabiiki Bagdat Caddesı




7-Büyükdere-Kirecburnu arası sahıl yuruyusler ıcın olsun.. Acıktıgınızda kırecburnu fırınının muhtesem lezzetlerı ıle bulusmak ıcın olsun sevdıgım köşelerden







8-Bogazıcı Borsa Lokantası ; Essız manzara ve gercekten olaganustu lezzetler olarak zaman zaman sırket yemeklerı zaman zaman özel yemekler ıcın tercıh ettıgım guzel yerlerden





9-Kuzguncuk;ara sokaklarındakı hava .. eskı İstanbul un sokaklarını halen yasatan cok özel semtlerden bir tanesı..




Ve
10_sevdıgım ınsanlarla beraber oldugum her yer ..
( Bu mim icin Pandora ya ve Mesut Demır e tsk edıyorum)

8 yorum:

mesut demir dedi ki...

*-)
benim göbek adım pandoraymış :P

olsun ne önemi var muhim olan mim :):):)

öykü dedi ki...

:)
Ozur dılerım Mesut
Sen de mımlemıssın sımdı gordum..Bu mım konusu epey onceden geldı bana ve ancak sımdı yazabıldım gecıkmıs bı mım oldu.. sımdı bı ek daha yapıyorum yazımın altına lutfen oku:)

mesut demir dedi ki...

:) rica ederim şaka yapmıştım ;)

Kızıl dedi ki...

A-aa Mesut Demir'in göbek adı Pandoraymış :))

Canım Anadolu yakasında daha çok vakit geçirdiğin belli oldu bu mimde :) Resimlerle ve yaptığın seçimlerle çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Çok teşekkür ediyorum dahil olduğun için. İyi pazarlar tatlım :)

öykü dedi ki...

Pandoracım ben tsk ederım:) benı de bu guzel konunun ıcıne dahıl ettıgın ıcın

öykü dedi ki...

Altug ,Poyrazköy u yazın tavsıye ederım:)
Ama onun dısındakı heryer her zaman tercıhın olabılır..
Begenecegını dusunuyorum.

YİĞİT ERTEM dedi ki...

kadıköy e ne zaman gitsem fazıl bey in türk kahvesi nde damla sakızlı bir türk kahvesini mutlaka içerim. benden de nacizane bir tavsiye..

öykü dedi ki...

Tsk ederım mutlaka deneyecegım