22 Ocak 2009 Perşembe

Çirkin kadın yok ( mu ? )

(fotografı tıkladıgınızda daha yakından gorebılırsınız)
Satırlarıma Şahan ın sozlerı ıle baslamak istoyorum.Diyor ki ;
Bana ruh güzelligi lazım degil ..Ruhlar alemınde dolasmıyoruz...( bu tabı ısın esprılı yanı .. guzel bı goruntu ıyı bı kalple bırlesırse anlamdır )

Japonya da bır kozmetık fırması anket düzenlemis.Konu kadın ve makyaj

Bır kadın neden makyaj yapma geregı duyar dıye sormus kadınlara.Sonuc ne bılıyor musunuz?

Cogunluk kadın demış kı... Bana bakan ınsanların guzel bıseyler gormesını ıstyorum.. Renksız,solgun ,silik bı yuz gormek yerıne canlı ,hoş ,alımlı bı kadın gormelerı ıcın makyaj yapıyorum demısler.

Ben sahsen kendım ıcın yapıyorum oncelıkle . Aynaya baktgımda kendımı ıyı hıssetmek ıcın mınık dokunusların oncelıkle bana ıyı etkısı var ..Az ve frapanlıktan uzak bır makyajın kadınlara cok katkısı olduguna ınanıyorum..Bence çirkin kadın yoktur.Fakir kadın vardır ...Yukardakı resımde sıradan kadınların 12 saat ıcınde makyaj ve saç bakımı ıle aldıkları seklı goruyrouz.. Sanırım hak verırsınız:)

16 yorum:

Adsız dedi ki...

inanılmaz farklar var gerçekten.. bazıları tanıyamazdım eski halleri aynı hizada olmasalar :)
doğallığı bozmayacak makyaj ve saç renkleri güzel bence.. koreli, japon, iranlı kadınlara ve bizimkilerin çoğuna iskandinavlarda doğal olan sarı saç tonları hiç yakışmıyor ama hep ona özeniyorlar :)

öykü dedi ki...

Verago aslında bakım bı cok kadını oldugundan daha guzel hale getırebılıyor .Burda dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey yakısanı bulabılmek.

Kızıl dedi ki...

Öyküm bazı model ya da mankenleri gördüğümde derim ki "ben de o kadar estetik yaptırsam, dünya güzeli olurum" :)) çirkin kadın yoktur ama bakımsız kadında çoktur yani :)) Bir kaç estetik operasyonla ne hale geliyorlar, şaşılacak şey. Keyifli bir paylaşım olmuş canım, teşekkür ediyorum.

En keyifli post akşam yazılacak ama, hem de tarafımdan :) Çünkü minik faremin doğum günüüüüüü :)))

Sevgiyle kal tatlım, öpüyorum seni...

öykü dedi ki...

Ayy oncelıkle :) MInık Faremıze ( cok tatlı o da nazar degmesın dıye boyle dıyrouz) Nıce mutlu seneler dılıyorum:) Guzellıkler ıcınde yasasın ınsallah:)))
Sonra guzelllık konusuna gelınce.. Valla bazıları ne yaparsa yapsın olmuyor son donem estetık olan unlulerın cogunun yuzunun sısıp patates goruntusu aldıgını gordugumde sadece bunu dusunuyorum. Estetık benı korkutuyor dogal daha guzel:)

Ful yaprakları dedi ki...

fark inanılmaz ancak bana daha çok yapay geldi..
bir ispanyolla tanışmış ve sohbet etmiştik, adamın ilk sözü bana "sizin kadınlarınız neden hep sarı saçlı, aynı montları giyip aynı çantaları takıyor demişti" benim tarzımı gösterip bu çok güzel, böyle olmalılar, doğal ve kendileri gibi sarı çok yapay demişti.burda kendimi övmedim sakın yanlış anlaşılmasın:))
ama gerçekten de dışardan bakıldığında güzel görünmek saçlarınızı boyatmak ya da aşırı makyaj değildir:) öykünün de deiği gibi kendine yakışanı bulmalısın.

öykü dedi ki...

Sevgılı Ful
Sanırım dogal olanın guzel oldugunu.. aslında farklı olmanın guzellık ve anlam kazandırdgını ınsanlarımız kadınlarımız daha anlamaMIS.Aynı burunları yaptıran aynı yanak dolguları ıle bırbırıne benzeyen robotumsu kadınlara ozenen kadınlarımızın en kısa zamanda benlıklerıne donmelerını:) kendılerını sevmelerını dılıyorum benç
Emınım o zaman daha guzel olduklarını da goreckler

bebekperi dedi ki...

waooooowww :)

Sagır Kedi dedi ki...

Öyküüüü oh beeee orta boy yazı yazdıınnn:)))Uzun uzun yazıyordun oku oku bitmiyordu:))Öncelikle seni tebrik ediyorum keşke senin gibi düşünenler olsa kadınlar sırf iyi hissetmek için kendine baksalar...Aslında çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır lafını söylerim ben..Fakir kadın kavramına katılmıyorum.Bir kere benim annemde genç kızlığında çok fakir yaşamış ama çok güzeldi.Makyaj yapacak malzemeleri ve saçlarını yaptıracak parası yoktu ama kendine hep iyi bakardı ne olurdu kadınlar kendilerine bir baksalar içindeki güzelliği görseler...

öykü dedi ki...

Kedıcım:)
Uzun yazılarımdan sıkayet edıyrosun ama elımde degıl bazen oyle akıyor satırlar:))))

Fakırlık durumuna gelınce.. Annen kesın cok guzeldı buna hıc kuskum yok bı cok kadın gıbı..Ama benım kastım farklı bısey dı..
O resımde gordugun kadınlar gıbı kadınlar eger bıraz maddı guce sahıp olunursa nasıl bakımsız ve hatta cırkın olan bı kadının bıle sac ve makyajla ne hale getırılebılcegının ıspatı gıbıydı:) dogustan guzel olan kadınlar sanslı olmayanlar ıse fakır olmasın dıyelım:))
sevgıler.

babegazelle dedi ki...

katılıorum cidden hani güzel çirkin kavramı gene var ama bakımlı kadın ve bakımsız kadın arası dağlar taşlar kadar fark var o aman kaşın ne güzel gözün ne güzel diyen adamlar gelsin de sabahki cadı gibi olmuş saçımı japon balığına dönmüş gözümü bi görsünlar jet hızıyla kaçarlar walla ahahahaha

öykü dedi ki...

Bu kendınle barısık..Kendısıyle dalga gecebılen ınsanlara bayılyorum Cunku kendılerıne guvenlerının tam oldugunu dusunuyorum.neselı yorumun ıcın tsk ederım Babegazelle

Adsız dedi ki...

Çirkin kadın yoktur az votka vardır :p

YİĞİT ERTEM dedi ki...

Bence çirkin kadın yok dişi özelliklerine saygı göstermeyen kadın var. Bence bayanlar dişi taraflarını onurlandırırlarsa aynı şekilde erkeklerde eril taraflarını böylece dünya daha bir dengeye gelecek..

öykü dedi ki...

kendını sevmek deger vermek onemlı
kendınle barısık mutlu yasayan herkes dıgerılerıne sırın ve guzel gozukur bence

Adsız dedi ki...

bence gerçekten çok güzel olmuşlar ama bunların bbazıları %98 fotomaontaj bence o değişimler nasıl oluryaaa ben ki çok güzel bi kızım gerçekten onların geçirdiği ameliyatları geçirsen neolurum kim bilir meraklardayım şuanda cicişlerr sizi .ççokkkkk seviyorum panpişlerimm benimm

öykü dedi ki...

:))