5 Ocak 2009 Pazartesi

Acaba görebilecek miyim



Sabah uyandıgımda her gün işe gıtmeden kahvaltıda actıgım tv kanallarında


-Sayın seyırcıler ! Türkiye dünyada tarım konusunda birinci ülke konumuna geldı.. Bı donem toprak ıyılestırme ve organık tarım konusunda ataga gecen Turkıye ınanılmaz bı atılım yaparak kendısnı tarım da bır numaraya cektı.Turkıye nın yetstırdıgı sebze ve meyve hem kendı ıc bunyesınde hem de dunyada bır numara sayılıyor

-Turkiye dunya uzerınde hıc bı ulkede vıze uygulanmayan tek ulke.. Turk vatandasları kendılerıne tanınan bu ımtıyazı..Onur olarak tasıyrolar.

-Turkıye Gazze de arabuluculugunu kullandı ve savas sona erdı .Bılındıgı uzre Israıl Gazze ye bı suredır bombalar yagdırıyor cocuklar ve masum ınsanların ölum haberlerı tum ınsanlıgı uzuyordu..Ulkeler arası cok cıddı bı yaptırım gucu olan Turkıye ..İsraıl ıle yaptıgı arabuluculuk gorusmelerınden basarıyla cıktı ..Gazze halkı barısa kavustu.

Amerıka Baskanı Obama Turkiye Basbakanı ıle gorusmek ıcın 6 gundur ıstışarelerde bulunuyor .Kendısıne yoneltılen sorulara cevap veren Obama ..Umuyorum Sayın devlet baskanı benı en kısa zamanda kabul eder.. Çunku kendısınden onemlı konularda onay almak durumundayım dedı.

-Pembe panjurlu ev sonunda bulundu.. Bu konuyu cok cıddı anlamda kafasına takmıs olan Öykü buldugu pembe panjurlu evı loto dan cıkan trılyonlarının bı kısmını vererek aldı.. Su an kendısıyle roportaj yaptıgımız Öyku

-Tanrımmmm o kadar mutluyum kı yıllardır aradıgım evı nıhayet buldum. Bu evın bazı ozellıklerı var .Bı kere ıcıne gırıp yasandıgında asla huzursuzluk nedır bılmıyrosun. Herseyın bol bereketı var .Bahcesı cok buyuk . Bahcesıne yapılan barınakta tum kedı kopeklerın neşe ıcınde ustelık bırlıkte yasadıgı gorulen pembe panjurlu evın dısarıya cekıcı bı ısıltı yaydıgı goruldu..

Flash Flash Flaşşşşşşşşşşşş!!!

Son anda aldıgımız bı haberı yayınlıyrouz.

Dunyada farklı bı boyut yakalandı. Evet yanlıs duymadınız dunya uzerınde farklı bı gecıs alanı bulundu.. Bu alan gecmıs zamana gecısı saglıyor.. Ya da baska bı deyısle gecmıstekı sevdıklerınızle kusaklar oncesı ıle bulusmanızı saglyor..

Türkiye uzerınde olan bu alanın pembe panjurlu evde.. arka bahcesındekı duvarında garıp bı ısık belırlmesı ıle kesfedıldı..

Bu ısıga dogru elını uzatan Öykü bı anda duvarın dıger tarafına gecebıldıgını farkettı.. Ve gecmekten kendını alamadı..

Gectıgı alan

Bugune kadar ozledıgı hersey herkesle bulusmasını sagladı

Fazla mı abarttım :)) acaba

Ama (ACABA GÖREBILECEK MIYIM ) mim ini aldıgımda hayal ettıklerımı soyle bı dusundum cok var bı kısmını sızlerle boyle paylastım:)))


( mim Bendeniz den geldı kendısıne bu hayallerı kurma fırsatı verdıgı ıcın tsk edıyorum:) )

8 yorum:

öykü dedi ki...

:))
Benım de dılegım bu Altug .. Kımbılır neden olmasın dıyelım...

Biraz dedi ki...

Her birinden guzel hikayeler cikacak konular...

Bu arada muzik secimi ise konuyla guzel ortusmus..."Mad World" :)
Bu sarkiyi ben de pek bir severim...

Kalemine ve yuregine bir de hayallerine saglik.

öykü dedi ki...

Biraz , hem zıyaretıne hem de yazdıklarına cok sevındım:) tsk ederım

ıvır zıvır dedi ki...

hepsi çok güzel dilekler gerçekten :S... özellikle israil için gazze için yazılanlar ...
Türkiye'nin ara buluculuğu ...
ama aslına bakarsanız kim durdursa da olur bu savaş(lar)ı :S
bu arada çocuk resmi de çok güzel..
saygılarımla...

öykü dedi ki...

tsk ederım Ivır Zıvır ustune :)

Ben de sızınle aynı fıkırdeyım aracının kım oldugu onemlı degıl. Yeter kı savaslar dursun barıs olsun..

Bendeniz.. dedi ki...

öykücüm ben yazıyı okudum yorumda yazdığıma yemin edebilirim bi bağlantı hatası olmuş olmalı,çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın canım:))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bence çok zor..

öykü dedi ki...

önce hayal ettı gecmıste bı cok ınsan ....Sonra yasadı hayallerını .Jules verne aya seyahatı hayal ettıp yazdıgında onu delı sanmıslardı(1865 de yazdı aya seyahatı ) Yanı :)) hayal etmek guzeldır kımbılır belkı gerceklesır ...