29 Aralık 2011 Perşembe

3 kural



Bir * ne olman gerektiğini sana söyleyenleri asla dinleme : kendi iç sesini dinle , sen nasıl olmak istiyorsun ?

Yoksa hayatın harcanır gider .

İki *

maske kullanma – bedeli ne olursa olsun dürüst kal . Öfkeliysen öfkeli ol. Öfkesini bastıran insanın bedeninde blokajlar oluşur . Öfke iki noktadan , tırnak ve dişlerden boşaltılır . Uzun süre öfkesini bastıran insanlar daha çok yer , daha fazla sigara içer , daha fazla konuşurlar ; çünkü bir şekilde enerjiyi birazcık boşaltabilmek için çenelerinin çalışması gerekir . Ve öfkeli insanların elleri çirkinleşir , yamuklaşır . Herhangi bir şeyi bastırırsan bedende o duyguya karşılık gelen yer etkilenir . Ağlamak istemiyorsan gözlerin parlaklığını yitirir , çünkü gözyaşı gereklidir . Unutma , içten gelerek gözyaşı dökemezsen , gülemezsin de , çünkü bu diğer uçtur . Gülmek istiyorsan gül ,yüksek sesle gülmenin ters bir tarafı yok .

Üçüncüsü * sahici olmaktır ; şimdiki zamana sadık kal , çünkü tüm yalanlar ya geçmişten yada gelecekten içeri sızar . Geçen geçmiştir , üzerinde durma , bunu bir yük gibi taşıma . Gereksiz yere gelecekle uğraşma , yoksa gelecek şimdiki zamanı ele geçirip yok eder ve henüz olmayanlar olmamıştır . Şimdiye sadık kal , işte o zaman sahici olacaksın ..

(yogada ögrendıklerım)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

işe yarıyor mu?

Elif Ayvaz dedi ki...

Güzelmiş.

öykü dedi ki...

Dene adsız

Adsız dedi ki...

Bu yoga moga işleri bize ters :)))

Bu yogacıların öğrettikleri öğretilerin daha fazlasını mesela benim babannem 70 senedir biliyordu :))Ben de biliyor(d)um.

öykü dedi ki...

GOK TÜRK


:)) benım annem de kesfetmıstı secret ı mesela
okudugumda
demıstım kı

aaa annemın soyledıklerı bunlar


ama guzel seyler
guzel sırlar ogretıler hayata daır

o yuzden o soyledı bu soyledı onemsız:))
onemlı olan
paylasmak
hayatın ıcınde uygulayabılmek

sevgılerımle:)

Unknown dedi ki...

Ah bir de uygulayabilsem bunları!

Nini Nileud dedi ki...

öyküm yine güzel bir paylaşım olmuş, denenir elbet ama karşımıza çıkanlar da denese keşke. biz zaten elimizden geldiğince böyleyiz:)