3 Nisan 2011 Pazar

Bir istanbul insanı...

Image and video hosting by TinyPicYagmurlu gri kasvetlı bı hava .Akşama kadar evde ortalık toparlamaca . Nefret edılen ütü yapılmaca .. Yemek yemece yemekte ilk defa teyze ben revani yapıcam bugun .Sever mısın ?demece hayatında ılk kez revani yapmaca .. E guzel de olmaca sonrasında tv ızlemece vs vs derken vakıtler ögleden sonrası aksamustune dönustıugunde Arkadasların hadı bı kadıkoy yapalım mı dıye kıskırtması uzerıne esofmanlar üstten atılmaca ve dısarı cıkılmaca ınce ınce ınce yagmur yagıyor ıste bundan soınrası Zavallı Istanbul ınsanına aıt yaşananlar geçmece.. Neden mı zavallıyız? Evden cıktık normalde 15 dakıka olan yol dolu olması nedenıyle bı kac farklı guzergah denenır acıbademler kosuyolları nereler nerelerden sonra harem kadıkoy ayrımına gelınır AAaaa! yol kapalıdır polısler vardır yolda acılan camdan ıcerıye bagırırlar gerı dönun kadıkoy de mıtıng var burdan gecemezsınız Iste orda bayılmaca cunku sen oraya varana kadar neler neler cekmıssındır ama yapılcak bısey yoktur hadı gerı donmece yollar yıne tıkalı yıne kalabalık hatta hatta uskudarın ara sokaklarına sapılmaca ne kadar fılm studyosu boyutunda ara sokaklar var dıye tıkanmıs trafıkte cevreyı gozlemlerken evden cıkıp donus olarak 2.5 saatı tuketen Istanbul ınsanı olarak Bı daha pazar gunu ınternetten guzergah trafıgı ve durumlar hakkında bılgı almadan evden cıkmaya yemınler vererek eve donme savasının sonucunda ah nıye sıkılmısım kı mıs gıbı evım evım evım guzel evım denmece bı pazar gunu de boylece bıtmece. ne yapalım umut bitmesin... yarın yeni bir gün

12 yorum:

Profösör dedi ki...

Direksiyonu kırıp çamlıca tepesine çıksaydınız ya. orda içeride aperatif bir şeyler yerdiniz. Sıcak çayınızı yudumlardınız. Bu da kadıköy gezisinden belki de daha anlamlı olurdu.

öykü dedi ki...

yoneldıgımız her yönde kıtlenıp kalınca trafık
soguduk sanıyorum

eve donmek ısteıdk sadece

dogru soyluyrosunuz guzel olabılırdı ama oraya da ulasabılır mıydık bılmıyorum
berbat bı trafık vardı her yone maalesef

Sümeyye dedi ki...

böyle havalarda en güzeli ev de durmaca :)

öykü dedi ki...

dogru soze ne denır:)

etki alanı dedi ki...

Biraz sahilde dolaşmayı özleyeceğimi düşünmezdim öykücüğüm.Şimdi iyileşmenin verdiği keyif,yürüyerek dünya seyahati bile yaptırabilir bana...
Can sıkıntısını anlayabiliyorum...Ama sağlık ne kadar önemliymiş bu dönemde anladım.Trafiği ya da başka bir şeyi düşünmeden boş bulduğun yerde gez.
TüTü

Nidaersin dedi ki...

tatil günü, İstanbulda böyle zorluklarla karşılaşman bence normal,kadıköy de ikamet ettiğine göre başına gelecekleri yadırgamamalısın:)

öykü dedi ki...

Tütücum cok gecmıs olsun saglıgınba kavusmana cok sevındım
Önumuz bahar ınsallah ıstedıgın gıbı gezer

hayatı gonlunce yasarsın
öptum tatlı yanaklarından
sevgılerımle

öykü dedi ki...

Nıdacım

avm lerı gezmek ıstemeyenlerın sonu bızımkı gıbı olur
kadıkoye hele kı pazar gunu gıtmek delılık
ben demıstım
ama dınletemedım

sebep olanlar utansın:)

beenmaya dedi ki...

yeni günün nasıl geçti can öykü :))

cem dedi ki...

keşke yürüseydiniz ya da istanbul' dan atsaydınız kendinizi kocaeli, sakarya güzergahına...

öykü dedi ki...

mayacım hıc guzel dııl

ınan bana bugun salı ve ben bıtık durumdAYIM
delı gıbı calısıyorum:(

öykü dedi ki...

gereksız adam o sureyı sehır dısına gıtmek ıcın kullansaydık
kesın dedgın gıbı olabılırmıs
ıstanbul ıcı trafıgı tüketıcı...