23 Nisan 2011 Cumartesi

23 Nisan





Bu güzel günü bizlere armagan eden


Sevgili ATATÜRK ümüzü

sevgi ve saygıyla anıyoruz.




23. Nisan ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.


VE ..bugune dair düşüncelerim



7 yorum:

öykü dedi ki...

PROFÖSÖR
__________


Bu sabahın ilk blog yazısını okuyorm. Sanki içimde çocuksu bir sevinç var. bir sürur var. Ben de düşünmüşümdür hep Dünyada neden çocukklar bayramı aynı gün kutlamasınlar? Çocuk bayramı Ulusual bir bayramımız ama, bütün çocuklar geleceğimiz ve dünyamız demek değil midir? bu bayramda bütün ülkelerin çocukları temsilen Ankaraya gelip kutlamaları ayrıca bir anlam taşıdığı için merhum Özal'ın da bir katkısı olmuştur. Şimdi biliyorylar ki 23 Nisan Çocuk Bayramları, bütün dünya ulusunun kurtuluşu, onuru, huzuru, barışı için kutlanmaktadır. Bu bayram bütün çocuklar için, yüreği çocuklar gibi atan bütün büyükler için, herkes için kutlu olsun..

(Not: Benim ahnnem seksen yaşında bizimle birlikte yaşamaktadır. O sevgili Öymkü'ye ve bütün misafirlerine dualar etmektedir şuan bile.. Ayrıca ben hala çocuğum..)


NOT *Yorumunuz lınktekı yazıma gıtmıs o yuzden ıznınızle onu buraya guncel yzıma tasıyorum
sevgılerımle

öykü dedi ki...

Sevgılı Profösör

Ben de bugune sevgılı annenınızın ellerınden operek baslamak ıstıyorum
duaları ıcın mınnettarım

Allah ona saglıklı uzun omurler versın...

ve bu guzelım bayramın tum dunnya cocukları tarafından kutlanılması geregını yınelemek ıstıyorum dusuncelerınıze katılırken..



sevgılerımle
ıcınız hep cocuk sevıncı ıle dolsun daıma

Vladimir dedi ki...

Sevgili miniklerin ve bizlerin 23 Nisan Bayramı kutlu olsun.. Hatırlayalım ve hep hatırlatalım. Görevimiz bu olmalı..

Bu anlamlı günün dünyaya dalgalar haline yayılmamış olması güç dengelerinin içindeki yerimizi gösteriyor. Piyon olmayı seçenlerin seslerine kulaklar tıkanır işte böyle.

Adsız dedi ki...

Öykücüm ben de yürekten geçen seneki gibi duygularına katılıyorum.Atatürk'ümüzün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarına kutlu olsun.

Ben de Profesör arkadaşımızın annesine uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.Ellerinden öpüyorum.

canımm bloğumda adaşın öykü arkadaşımızın resmi var:) küçük öykü eminim o da senin gibi güzel yazılar yazacak,güzel resimler yapacak:)

bu arada çook şükür bloglarımız açıldı:)))gözümüz aydınnnn:)

öykü dedi ki...

Nidaersin

2010 tarihli 23 nisan yazını da okudum, duyum ve görüşlerini paylaşıyorum. yazlıcak çok tema var 23 nisan bayramı ile ilgin ama dozunu kaçıracağım diye kısa yazacağım. Türk olduğunu unutan, atasına saygı ve sevgisini kaybetmiş bir toplum izlemini veriyoruz kısmende olsa. yöneticilerimiz içtenlikle değil laf olsun diye, yasalar gereği 23 nisan bayramı kutluyorlar... geçmişi unutturulan bir topluma dönüştürülüyoruz. Üni öğrencileri haksızlıklara tepki verdiğinde biber gazı ve coplarla hırpalanıp yaka paça tutuklanırken, İstanbulun Köprü trafiğini ellerindeki bez parçalarıyle koasa sürükleyen, polise kurşun sıkan Tc bayrağına hakaret eden bölücülerin misafir gibi ağırlandığı bir dönemde, 23 nisan bayramımızı buruk hak ve özgürlüklerin sadece bir kesime sunulduğu vatanımızda yoksunluk içinde kutluyoruz. Türk milletine reva görülen bu haksızlıklara dik durmanın zamanı geliyor

bir kaç yıl sonra milli bayramlarmızdan da yoksun kalabiliriz. hepimizin 23 nisan eğemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun:))




Nidacım yorumun bı hata yuzunden buraya aktarılamadı bende kopyala yapıstır yaptım bu durum ıcın ozur dılerım

öykü dedi ki...

Sevgılı Vladimir bayramımız kutlu olsun

öykü dedi ki...

kamıkazecım bakayım su tatlı mınık adasıma:)hemen