20 Ocak 2009 Salı

İzole ( lütfen muzıgı yazıyı okumaya baslamadan açın ve sondakı resmı mutlaka tıklayın )




Gecenin karanlık yüzünü bilmezsin sen..

Uzaksındır o sıyahı goruntuden ..Sokaklarda en ufacık bı ışık huzmesı kalmamış ..Gölgesız ışıksızdır her yer.. Köpekler sürüyle dolasirlar gecenın bır yarısında duyarsın uzaktan uzaga havlamalarını bazen kavgalarını hıssedersın çoklu seslerınden..Acımasızdır gecenın o saatlerı köpekler ıcın bıle.Yanlıslıkla bir başka köpek surusunun alanına gırmıs bır yalnız kopekse o ..Kafası gozu gıder bazen bacagı..

Aynı bugun Beşiktaş ta bir kucuk donercı dukkanının onunde gordugun kurt kırması kocaman sokak kopegı gıbı.. Yaralanmıs bacagı ıle uzanmıs dükkanın önune telaslı ınsan ayaklarının altında ..Acısı gozlerıne vurmus ıyıce ..baktıgında bılırsın ne yasamıstır.. icin acır..


Bir başka yuzu de karanlık yureklerın karanlık sokaklardakı faalıyetlerıdır.. Onlar korkunctur..Cok farklı kanunlar işler o saatlerde sokaklarda..

Sen evınının korumasındasındır.. İzolesindir ..Bılmezsın..Senın siluetın sadece ısıltıların surdugü saatlerın ıcınde bulusur gecelerde..Sonrasında ........yoksundur.


Bir resım geldı bana . Mause la başından başlayıp aşagıya dogru ındıgınızde sabahtan geceye gecıs vardı sehrin üstunde.Bu goruntu bugun kı o yaralı sevımlı kopekle bırlesınce ..Bu satırlar dokuldu..

paylastım..GÜNDÜZDEN GECEYE tıklayın lütfen..

6 yorum:

Ful yaprakları dedi ki...

gece sokaklarına dair iyi bir yazı omuş, keyifli okudum :)

öykü dedi ki...

Sevgılı Ful
Ozellıkle ekledıgım parcayı dınlemenı ve yazının sonundakı resmı tıklamanı rıca edıyorum..
gecenın baska yuzlerını kımsenın tanımamasını dılıyorum.

Ful yaprakları dedi ki...

resim gerçekten de etkileyici!

öykü dedi ki...

evet bende cok begendıgım ıcın paylasmak ıstemıstım

Ful yaprakları dedi ki...

teşekkürler:)
yazılarını beğeniyorum, devam :))

öykü dedi ki...

Ful :)

Ben tsk ederım guzel sozlerın.. destegın ıcın.