3 Mart 2012 Cumartesi

Rus manken ağlayan bebegını 14 .kattan attı.. Bebek öldü.
bu haber az once düstü ekrana
Ilk dusunclerınızı merak edıyorum..
Okuyan herkesten bu konuya ılıskın aklında olusan ılk dusuncesını bızımle paylasmasını rıca edıyorum

21 yorum:

neslice tarifler dedi ki...

Çok fena birşey. Bebeciği sabah sokakta oynayan çocuklar bulmuş. Annesi de camdan attıktan sonra gidip yatmış. Nasıl birşeydir bu yaaa :(

mit dedi ki...

Aklıma gelen ilk şey o mankeni bulup civardaki en yüksek binadan aşağı sallandırmak... Bu ne vicdansızlıktır böyle?

bozbek dedi ki...

Aklıma ilk gelen, " Bu nasıl bir cinnet halidir. Bu kadın bu noktaya gelene kadar kimse ondaki psikolojik bozukluğu farketmedi mi? Dışarda ne çok deli dolaşıyor.!"

вєуαz ℓαℓє dedi ki...

ilk aklıma gelen aklı başında olamaz bebeğini atarken oldu..ya sarhoştu,ya haplı ,uyuşturucu vs ..bir anne asla yapamaz böyle birşeyi kendini atar ama yavrusunu asla..aklından zoru yoksa tabii..

Sevgi Küçük dedi ki...

yok artık diyorum!!!!
insan nasıl kıyar o cana ya???

mutluanne dedi ki...

YAzik diyorum psikolojik olarak ciddi hasta olan bir anneden dunyays gelmis masum bir bebek.. Ben hep sunu savunuyorum nasil evlenmeden belli kontrollerden geciriliyorsak dunyays bir insan getirmeden oncede kontrollerden gecirilelim..RUh hastalari cogalamasin.. Herkes anne baba olamasin..

mutluanne dedi ki...

Yazik psikolojik anlamda ciddi hasta bir kadindan dunyaya gelmis masum muhtac bir insan... İnsanlar cocuk yapmadsn once turlu muayenelerden gecmeli hep soylerim herkes anne bsba olamamali..

mutluanne dedi ki...

YAzik diyorum psikolojik olarak ciddi hasta olan bir anneden dunyays gelmis masum bir bebek.. Ben hep sunu savunuyorum nasil evlenmeden belli kontrollerden geciriliyorsak dunyays bir insan getirmeden oncede kontrollerden gecirilelim..RUh hastalari cogalamasin.. Herkes anne baba olamasin..

Hülya dedi ki...

Kısaca ruh hastası derim :((

G R İ ❥ dedi ki...

âh dedim .. kalbim sancidi ve yeniden insanlardan neden bu kadar uzak kalmayi tercih ettigimi anladim ..

âh :(

kimileri anne olmayi hak etmiyorken kimileri de .. neyse .

Adsız dedi ki...

Söyleyecek laf bulamadım desem yalan olmaz.

Allah seni bildiği gibi yapsın mı desem,küfür mü etsem , o kadına yapılabilecek değişik kısasa kısas yöntemleri mi desem , yok artık mı desem bilemedim ve neredeyse hepsi aynı anda zihnimden geçti de diyebilirim ?

Belki bir ruh hastasıydı belki de votkalıydı orası muamma...

serpil dedi ki...

hap,ugusturucu,pskolojı ne olusa olsun bunun arkasında durup ceza olmasın yada az olsun olmamalı kı baska yuerler acımasın.nasıl olurda bır anne yavrusuna bır ınsan bır ınsana(yas ne olursa olsun o bır ınsan )boyle bır canılıgı yapabılır aklım almıyor almayacakda ...

Nesrin dedi ki...

Böyle bir şeyi "normal", akıl sağlığı yerinde birinin yapmayacağı aşikar. Hangi anne çoçuğuna kıyar ki?

Kadın ya şizofren, ya bağımlı, ya da bilmem ne... Vardır bir sebebi.

EQ dedi ki...

buna benzer ve daha da dehset ötesi öyle olaylar var ki... 'normal' calisan bir insan beyninin asla kabul edemeyecegi seyler.
bu sahis -ister manken olsun ister ev hanimi, ister ögretmen vs. mesleginin hic önemi yok- kisilik ve davranis bozuklugu var, psikoljisi normal degil, orasi malum.
yukarida 'mutluanne'nin yazdiklarina tamamen katiliyorum. keske insanlar cocuk sahibi olmadan evvel bir testten gecebilselerdi, keske böyle birsey mümkün olabilseydi...meslegim geregi öyle olaylara sahit oldum ki, bunu yillardir diliyorum icten ice... yazik...cok yazik...

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

kötü muameleye maruz kalıp canından olan bebek yüreğimi nasıl cız ettirdi anlatamam.. bir de bebeğini attıktan sonra gitmiş uyumuş.. yok artık.. normal bir insan bunu nasıl yapar..

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

Bunu hiç bir sağlıklı ruh yada kafa yapısı yapmaz.Yaptıysa zaten sağlıksızdır ki burda d YORUM YAPAMAYIZ ..Haberi sizden öğrendim yazık melek yavruya yazık o hale gelen kadına ve bunları yaşamaya iten her türlü kötü sebebe..

Adsız dedi ki...

Bu gece uyku yok dimi sana gene..

üzüldüm.

Çocuklar ölmesin şekerde yiyebilsinler.

Profösör dedi ki...

Bir anne bunu yaapbiliyorsa aklı başında değildir. Farkında bile değildir.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

İnsanlık çıldırdı Öykücüm.

sonbahar dedi ki...

Cinayet, katil, katliam, Ruslar, deli, psikopat, cani, kan dondurucu, dehşet verici vb. Sadece bunlar...

Şule dedi ki...

O sırada kafa iyiydi herhalde. Başka bir şey söyleyemiyorum.