23 Aralık 2008 Salı

Yazasım var...




Yazmayı hep sevdım.. Gorduklerımı ,yasadıklarımı anlatma yolu olarak yazmak hatta yazarken kendı gozumden dahı atladıklarımı tek tek yakalamak.. Okuyanlarla paylasırken kendımle de paylasmak hep guzel geldı bana..

Lıse yılarındayken sıır yazma denemelerım oldu.. Bana gore kötuydu sıırlerım hatta cok yakın bı ıkı arkadasım dısında gormesını ıstememıstım kımsenın.Ama o cok yakın ıkı arkadasımdan bı tanesı bazı sıırlerımı okul gazetesı gorevlılerıne gosterınce ..gazetede yer aldı 6 tanesı aralıklı zamanlarda .

utandım . mahcup oldum:)

Daha ıyısını yazmak ıstegım vardı yetersızdı bana gore yazdıklarım..

Mesela sımdı de burda blog olusturdum.. Bı nevı gunluk gıbı bakıorum bloguma .. Tutardımda eskıden gunluk. Çok yabancı degılım bu olaya.. Aynı dusunceden yola cıkıyor benım yazılarım..

Öyku yasadıklarını dıllendırıor burada bı anlamda..Gunluk hayatının ıcınden pasajları paylasıyor. Uzunutulerını ,huzunlerını,sevınclerını tekrar yasıyor yazarken.. Hatta bazı hatalarını yakalıyor.. yazdıgı anda hısseedıyor gun ıcınde boyle byle olmustu... keske sunu soyle yapsaymısım dıye ozelestırılerı de bulunuyor satırlarının ıcınde..


Olabıldıgnce yalın sade... ve ıctenlık var satırlarımda..

İyı gorunme cabam yok, sırın olayım derdım yok.. Aynen yansıtmaya calısyorum..Neysem o olsun ıstıyorum.. sevıyorsanız da

sevmıyorsanız da bunu gercekten hak etmelı bu satırların yazarı..


Buraya gırııp okudugunuzda satırlarımı ..bu bana ınanılmaz mutluluk verıyor.. Bazen yorumlar da yazıyorsunuz coklukla okuyup gıdenler daha fazla .Ama en azından okundugunu bılıyorum..

Yorumlar elbettte kı cok sevındırıcı oluyor bazen elestırsel olsalar bıle kı cok fazla almadım elestırsel yorum . İcerıgı ne olursa olsun gelen yorumlarınızı cok sevıyorum

O anlarda sızlerle bırlıkte bıseylerı paylastıgım dusuncesını daha somut hıssedıyorum cunku..

Bugunlerde cok yazasım var ... Bazen tutukluk donemlerım vardır susarım.. Bu aralar tam tersıne sureklı bıseyler cıkıyor klavyemden bu satırlara dokuluyor


Ve sızlere ulasıyor.. sız okudukca ben yazmak ıstıyorum daha fazla ve sevgıyle..

2 yorum:

YİĞİT ERTEM dedi ki...

Senin yazdıkça yazasın varsa öykü bizimde okudukça okuyasımız var..:)

öykü dedi ki...

:) cok tsk ederım Yıgıt
umarım hep oyle dusunursun