21 Aralık 2008 Pazar

Yagmur...Jale....Öykü......




Kocaman şehrin karanlık sokaklarının bı tanesınde yagmur ve sogugun hüküm sürdügü bir gece...

Öykü, kedisi Jaleyle birlikte pencereden yagmuru izlemiş. Bir süre ...sonra ikisi birden dısarda evi ,catısı olmayanları düşünüp hüzünlenmişler.

9 yorum:

Kızıl dedi ki...

Yaa kedin mi var senin.


Pencereden bakıpta hüzünlenmek bizim de çok yaptığımız bir şey :(( Elden bir şey gelse keşke :(

öykü dedi ki...

Evet bır kedım var .Adı Jale 7 senedır benımle bırlıkte mınıcık 10 gunlukkken geldı bana sokak kedısı ( tekır )o. Oylesıne sevımlı kı .Jale bana ben ona cok alıstık .Aksamları eve geldıgımde kapıda karsılayan melegım o benım:)

Sagır Kedi dedi ki...

Eh senin kedi aklı başındaymış.Ben kedimi kucağımda tutup pencereye yaklaştığımda "dışarıda üşüyen,ıslanan,yalnız"hayvanları düşünüp hüzünlenirken benim Shmarıq bahçede erkek kedi var mı derdinde bir sağa bir sola bakıyor.Adı gibi Shmarıq işte ne yaparsın:)))

öykü dedi ki...

Bizim kızı bı yaşındayken kısrlastırmak zorunda kaldım
Bu nedenle dısarı bakarken sadece

ya yazık kardesım bu kedılere usuycekler

dıye bakıyor:)

Sagır Kedi dedi ki...

Daha fazla kediye bakamayacağını düşündüysen kısırlaştırmakla iyi etmişsin.Benimki de 2. doğumdan sonra yavrularıyla başedemeyeceğimi düşünerek kısırlaştırdım.1,5 yaşında falandı o zamanlar..Şimdi 10 yaşında yaşlılığın keyfini çıkarıyor:))

öykü dedi ki...

Jale 7 senedır benımle..Sırf onu degıl sokaktakı tum kedı ve kopeklerı cok sevıyoırum. Bırısı onlara bısey yapsa , canını yaksa hemen mudahele ederım gozum bıseyı gormez.. bı de cok yemek tasımısımdır hepsıne elımden geldıgınce ..Onları gercekten hayatın ıcındekı en masum anlamlardan bı tanesı olarak goruyorum..Iyı kı varlar
Jale ye gelınce Jale sadece veterınerden veterınere evden cıkan bı kedıdır.. dolayısıyle cocukları olsaydı onların hepsıne ıyı bı yuva bulmadan bırakamaycagım ıcın 7 sene ıcınde kac tane daha kedım olurdu ve nereye sıgdırırdım bılemıyorum.. Bu nedenle kesın cozumu tercıh ettım.. O benım canım... bıtanemdır:)

YİĞİT ERTEM dedi ki...

jaleye sevgiler

güzel bir yoldaş..

öykü dedi ki...

Çok sagol Yıgıt..

Adsız dedi ki...

canımmm ne güzell ilk yazılarını okuyorumm.ilk başından beri hiç çizgini bozmamışsın.hep sıcak,hep sevgi dolu,duyarlı.sen hiç eksik olma.sevgilerimle jaleyi çook çook öpüyorum seni de ve teyzenin ellerinden öpüyorumm:)