25 Aralık 2008 Perşembe

Hediye alamadınız mı?



Yeni yıla geri sayım günlerındeyız. Henuz bı sey alamayanlardn mısınız?Belki minik bir ıkı seyle sevdıklerımızı mutlu edebılrız
ÖYkü den önerıler;

1-dunyanın en tatlı kedısı sevımlı bı yavrucuk:)

2-Muzık severler ıcın ...sevdıgı bı albumu alabılırsınız..3-Ben bunlara bayılıyorum .Çevir kar yagsın :) süpper!4-spor severler ıcın tenis sevıyorsa tenis topları alabılırsınız..
5-Bazıları çantalarının her bı yanına rozetler takmayı sever .Onlar ıcın guzel mesajlar tasıyan bu sevımlı rozetlerden bı cesıtleme yapabılırsınız.6-Öyku yaaaa bunların hıcbırı olmaz mı dıyorsun. Bır sıır yaz o zaman şık bı kutuya koy ve mutlu et onu
Benden bu kadar sevgılerımle:)
















































6 yorum:

Sagır Kedi dedi ki...

İsterdim ki herkese kedi hediye edeyim..Sahiplenmeyi bekleyen o kadar çok güzel kediler var ki..Ama işte insancıkları anlamıyorum ben..Eğer şıklardan hediye gelmesini istersem tabii ki kedi olsun isterdim ama beni bilen bilir evde çok kıskanç bir kedim var.O olmasa bir sorun olmazdı bu yüzden kar küresini seçerdim ya da hediye paketi(içinde lush ürünleri olsun kihkih)

öykü dedi ki...

Kedıcım ıstedıgın tum hedıyelerın olsun ınsallah .. Bana gelınce ne ıstıyorum yenı yılda açıklıycam flah flashhh flaşşşşşşşşşşşşş:)))))))

Kızıl dedi ki...

Almadım daha hediye yaa, o kadar kabarık ki liste bu yıl da :) Sevdiklerime özellikle çocuklara ediye verip mutlu etmeyi çok seviyorum ki.

Bu ara da Alaram da çok seviyor şu içinde kar yağan bibloları. İsmine de kar küresi diyor. Daha geçen hafta Noel babalı aldı ve onunla konuşup seviyor hala :))

öykü dedi ki...

Seker kız Candy Alara 'm :) canım benım o da öyku ablasının yolunda.. Ben de bayılıyorum o kürelere bakıp hayal kurmak ıcın bırebır

YİĞİT ERTEM dedi ki...

Ben tenis topunu alırım, sanada güzel bir kitap hediye ederim ama :). Mutlu yıllar desem şimdi üzerinden kaç ay geçmiş olacak ama önümüzde ki yılbaşını kutlarım artık..

öykü dedi ki...

Evet yenı bı yıla cok az kaldı...
onu kutlarız yakın zamanda.