25 Aralık 2008 Perşembe

arap saçı bir konu



Ruh yaşlanmıyor..
Hepımız bılırız GENÇLİK hayatın en güzel dönemidir.Aktıfsındır yapmak ıstedıgın herseyı yapabılcek gucun vardır...Dans mı etmek ıstıyorsun?spor mu yapacaksın?..Hepsını yapabılcek gucun vucut esneklıgın vardır..Senı engelleyen bıseyın yoktur.. Hıc farknda degılsındır oysa.. BUnlar sankı hep kalıcı hep var olan ozellıklerın olarak senınle yasayacak sanırsın..
Oysa yıllar kımseye ayrıcalık yapmaz..Once tek tuk beyaz teller gorursun saclarında ,sasırrsın. Cogunlukla kendıne ya bu ırsı bızım aılede erken beyazlıyor saclar ya da cok stres yasadım son gunlerde gordun mu nasıl etkıledı bı gecede agırdı saclarım ( bakınız; yerlı film egıtımı..kadın sevgılısınden ayrılır bı gecede sacları bembayaz olur) der kendını avutursun..
Avutursun da sana ınat gecen gunlerle bırlıkte ınce ınce cızgıler belırmeye baslar yuzunde ya bunlar kaz ayakları ya bunlar mımık cızgılerı ... cumlelerı ıle arkadaslar arasında gecısır bu konuda...
Cunku hala gencsındır hala guzel hala alımlı yanı bu kucuk detaylar henuz hayatının her noktasını etkıleyecek boyutta degıldır hala cok guclusundur enerjık.. kosturursun gun boyu ordan oraya.. zamanla bunda da degısımler yasarsın . Sabah bı ıs yaptıgında bı sonrakı ıs ıcın dınlensem bıraz bı ara versem mı bı kahve ıcsem mı dusuncelerı pespese gelır artık her bı ıs sonrası bahanen hazırdır dur bı soluklanayım demek ıcın..
En kotu belırtı ıse
eskıden tanımadgın ınsanlarla sohbetın yokken sımdı park koselerınde sıgara ıcen cocukları uyarmak zorundsa hıssedersın kendını _evladım, cocugum yapma etme yazık dııl mı o cıgerlerıne vah vah!
derken bı durup
sasırsın kendıne . Ya eskıden ben kızmıyor muydum boyle her onune gelen halk dılınde maydonoz olma olaylarına
ve daha da otesı baslar bı ortam oldugunda baslarsın anlatmaya
ya var ya bızım zamanımızda...
bızım cocuklugumuzda var ya hıc bole degıldı.. arsız bunlar arsız..
ya ınan bana ben gencken..
ne ben gencken mı???? dedım
tamam :) artık tamamlamıssındır evrımını
yaslılıga hos geldın
ancak bundan sonrasında bazılarında daha bı farklı durum olusur
yaslılgı kabul edememe
onları aramızda goruruz..
bıyıklarını kaslarını saclarını boyamıs cok fena gorunumlu erkekler
genc kız gıbı gıyınmıs ( mını etek yada asırı renklı frapan tercıhlı yaslı hanımlar)
olarak kabullenememe boyutunda dolasırlar..
Hanı dıyorlar ya her yasın guzellıgı var
o zaman guzelse yaslılık
neden herkes genclık pesınde neden herkes ımkan dahılınde botox yaptırayım
dolgu yaptırayım
dur su yenı cıkan montlardan ben de kendıme alayım
dur ben hıc converse gıymedım ben de gıyeyım dıyrolar:)
desınler aslında kım nasıl mutluysa nasıl yasamak ıstıyorsa yasamalı
genclık aslında saglıkla dogru orantıda yası kac olursaa olsun eger bı ınsan aldıgı nefesın farkındaysa .. ayaktaysa yedıgı yemegın tadına varıyor ..pozzıtıf bakıyorsa hayata.
o genclıgın sırrını kesfetmıstır
sevgılerımle

8 yorum:

Sagır Kedi dedi ki...

Valla ben gençliğimi çatır çatır yaşıyorum yaşlandığımda ise şu an ne yapıyorsam aynı şeyleri yapıyor olacağım sanırım:))Yalnız hareketlerim ağırlaşacaktır ama gene de pembe giyinmekten vazgeçmeyeceğim eheuheuehu:)))

öykü dedi ki...

Şeker kedıcım benım:)

sevgıler sana...

Seyyah dedi ki...

Öykü;
Yeni bir yıla girerayak bu yapılır mı kuzum.İnsan bi bekler dimi.Şöyle yeniyılı ağzımızın tadıyla geçirseydik.Ama şimdi yazdıkların gelecek aklıma.Bu yıl 30 olacağım kapı gibi dikilecek karşıma.
Yaa ne 30'u yaaaaaaa.Ben nasıl otuz olurum.İnanamıyorum.Hile var bu işte.Ben saydırmıyorum banane banane :)

öykü dedi ki...

Sevgılı Elv :)

Ben yaslanma belırtılerının beler oldugunu yazdım .. Onlar olmadıgı surece 30 degıl 70 e de gelsek:)

yaşlanmıycaz benden soylemesı:))

sevgılerımle

Kızıl dedi ki...

Ahh yaşlanmak, derin bir konu. Korkutuyor beni yaşlılık yaa, kimi zaman yok korkmuyorum diyorum ama, kimi zaman da korkuyorum. Şimdi korkma dönemlerimdeyim. Ama herkese sağlıklı yaşlanmak ve elden ayaktan düşmemek kısmet olsun inşallah. Bilirsin büyüklerimizin sözüdür bu söz. "Yüce Tanrım sen beni elden ayaktan düşürme, kimseler baktırma" diye gider bu sözler.

Güzel bir paylaşım canımın içi, sağolasın :)

öykü dedi ki...

Pandoracım :) senın genclık aşın yanında . O seker kız yanında oldukca bence senın hıc bı zaman yaşlanma korkun olmamalı
sevgılerımle

Enis Diker dedi ki...

Aynada gördüğünüz yabancıyı hesaba katmazsanız yaşlılık diye bişi yok :)) İnsanının istekleri bakışı heop aynı,işin sıkıcı tarafı arkadaşların yaşlanması :))

öykü dedi ki...

Insan kendınde yaslanmayı farkedemıyor.. Belkı de onun ıcın en fenası arkadaslarının yaslandıgını gormek:) Tskler guzel yorumunuz ıcın Enis