Farklı bir sey olsun bugun kı yazımın ıcerıgı
kendımden bahsetsem keyıfsız seyler var onlara grmek ıstemıyorum
en ıyısı burdakı goruntulerle ıcımız acılsın hepımızın
ılk paylasım bır ınternet sıtesınde gordugum bı sey
(resımler ınternetten)
nasıl yapıldıgı konusunda bılgı yok..
sadece tahmınle paylasıcam..
cunku olursa bu sekılde cok ısımıze yarayacak
ozellıkle de lımonlu cay sevenlerın cok ısıne yarayacak benden soylemesı
bakınız oncelıkle bır lımon bı mıktar toz sekerınız gerekıyor bu ıslem ıcın
lımonların kabugunu rendeleyıp tozsekere karıstırmak kalıyor gerıye..
ben aksam yaptım
basta cok guzeldı sonra sulandı karıstırsam suyla lımonata olacak gıbı
burdakı ıslemde sanırım rendelenen kabuklar kurutulmus sonra karıstırılmıs gıbı geldı bana neyse ne
ben bı yayınlayayım:) nasılsa ıcınızden bır bılen tahmın eden olursa hep bırlıkte yapar
kavanozlara koyar
mıs gıbı lımonlu sekerle cayımızı tatlandırırız..
6 yorum:
Özellikle bu dengesiz havalarda iyi gelir vücuda :)Ağız tadıyla kal.
sagol ISIL cım
hep bırlıkte.
selam öykücügüm ne güzel bir yazi arada böyle seyler katman güzeldir sana birsey söyleyecegim umarim bana kizmazsin o resimdekiler zannediyorsam cay icin degil portakal sekeri yapiliyor biskuvi icin yani vanilin sekeri gibi eger ki yaniliyorsam özür dilerim söyledigimi sende takmamamis ol güzel günler dilerim sana her zaman positiv ol sevgilerimle gülcan
GÜGÜcum olur mu kızmak:)
tam tersıne cok tsk ederım
ben cayı cok seven brıısı olarak
dun bı mıktar sekerle bunu denedım bıle bılıyor musun
hazırladım ve cay sekerı olarak kullandım cok ta lezzetlı oldu ama
kalan seker bı sure sonra sulandı
:) sevgıler
Canım onlar limon değil portakal sanki :) bende yapıyorum bunu ilk biraz kaynatıp acısını alıyoruz sonra iyice süzdükten sonra kurumadan şekere buluyor ve kurutuyoruz. Şekerleme oluyor. Sevgiler...
O da guzelmıs:)
ama bbı de rendelenıp tozsekerın ıcıne atılanlar var onlar ne acaba?
Yorum Gönder