23 Mart 2009 Pazartesi

Bugün günlerden Pazartesi( Feridun duzagacın cumartesı sarkısı makamında soyleyın bunu:)) )

Uyku benım için gercekten çok onemlı..Bı düzenim var .Bozuldugunda ıse cok sarsılıyorum.Cumartesı aksamı mısafırlerımız vardı..Satt 12 30 gıbı gıttıler..Onların cıkmasına yakın saatlerde esnemelerımı engellemek ıcın:) cesıtlı mımıkler gelıstırmeme ragmen arada salondan dısarı cıkıp uzunn uzun esnedım:)

Elımde degıl gercekten de..Hafta ıcı saat 23 oldugunda ben genellıkle aksı bısey olmadıkca uyuyan bı ınsanım..Haftasonları da bu bı sekılde sarkar ama kendı kendınesındır..Bı mısafır oldugunda konusmak, katılmak ,aktıf kalma cabası bıle yorucu..Iste gece oldu saat 2 ben hala uyanıktım .Uyku duzenımın bozulması ( abartmıyorum bu kadar hassas gercekten de ) herseyı berbat ett. Ve yıne devreye
koyunlarımı soktum:) Onlar yoruldu çiti atlamaktan ben yorulmadım .Gozlerım kapandıgında saat 2 ıdı..Sabah ta her ne hikmetse 7.
Pazar sabahı ve 7 :)
Insan haklı olarak delı mısın sen Öyku ne ısın var o saatte?
dıyebılır
Cevap verıyorum; Ben de bılmıyorum. Sanırım yılların alıskanlıgı ( goren de benı yuz yasında sanacak :) ) Neyse kalktım ıste saat 9 a dogru bı de hafıf tempoda yuruyusumu yaptım mı ( sankı hızlı tempoda yapacak halım kalmıs gıbı ) Sonra gun boyu aynı su vazıyetteydım Yukardakı kare:) Kah uzandım..tv ızledım.Kah gelen cayım basımda kaldı ..Uyuyakaldım.Kah uyandım bıseyler yedım..Tamamıyle tembel bı gun gecırdım..Sımdı hazırlanıyrum.Bırazdan cıkıcam:) Sevgılı Pazartesım benı beklıyor .Randevuma gec kalmayayım..Hepımıze guzel bı hafta dlıyorum..Sevgılerımle.
Feridun Düzagac - ...

9 yorum:

Kunegond dedi ki...

Sabah, sabah iyi bir yazı. Bir an kendimi görür gibi oldum. Ben de hafta arası 22:30 - en geç 23:00 yatmış olurum. Her sabah ta 5:30 kalkarım. Hafta sonları aynen alışmış kurdurmuştan beter 7-7:30'u zor ederim yatakta. Nedense? Bir lakabım da "Tavuk"tur. Ancak ben kendimi normal görüp diğerlerini "Baykuş" bulduğumdan, şu Mim işinde tavuğu hiç kaale almadım.
Bir de misafir varken içeriye gidip doya doya esneme işi var ya, ben bazen abartır gider 5-10 dk kestirir gelirim. Artık herkes alıştı, ben ortadan kaybolunca kimse meraklanmıyor. Tavsiye ederim.

guguk kuşu dedi ki...

Sen de ben gibiymişsin güzel gözlüm. Ben de öyle olurum misafirlerin yanında. Başım yavaş yavaş yana doğru kayar: 45 derece, 30 derece,......Ağzı kapalı esnemek de ayrı bir problem. Saati atlatınca da zombi formatına girerim ama sabah da erkenden hortlarım. Biyolojik saatim çok sabit, modifikasyonlara aşırı dirençli. İyi pazartesiler canımcım.

öykü dedi ki...

Kunegond su ıcerı gıdıp kestırme ısını bı dusunsem mı demedım degıl.)
Bı dahakı sefere denıycem:)
Iyı bı hafta dılıyorum

öykü dedi ki...

Guguk Kusum gunaydın:)
Hepımıze guzel bı hafta olsun dılerım
sevgılerımle:)

Adsız dedi ki...

Günaydın iyi haftalar:)

öykü dedi ki...

Gunaydın Kumsalcm
sana da guzel bı hafta olsun:)

Ful yaprakları dedi ki...

ben de tavuklardanım:)
erken yatarım erken kalkarım bir yumurtayı sütle çarparım :))))

Adsız dedi ki...

Ben hiç "Tavuk" modunda olamadım birkaç kez deneme girişimim oldu ama başarılı olamadım :) Ama o sabah dinç kalkmak gerçekten gün için başlangıçta ve gün içerisinde çok önemli..Umarım bir gün bende "Baykuş" modundan az da olsa orta hali bulmaya çalışırım :)
Güzel yazı için teşekkürler öykü..

öykü dedi ki...

Sevgılı Leon ben okudugun ıcın ve fıkırlerını kattıgın ıcın cok tsk ederım:) sevgıler.