29 Aralık 2011 Perşembe

3 kural



Bir * ne olman gerektiğini sana söyleyenleri asla dinleme : kendi iç sesini dinle , sen nasıl olmak istiyorsun ?

Yoksa hayatın harcanır gider .

İki *

maske kullanma – bedeli ne olursa olsun dürüst kal . Öfkeliysen öfkeli ol. Öfkesini bastıran insanın bedeninde blokajlar oluşur . Öfke iki noktadan , tırnak ve dişlerden boşaltılır . Uzun süre öfkesini bastıran insanlar daha çok yer , daha fazla sigara içer , daha fazla konuşurlar ; çünkü bir şekilde enerjiyi birazcık boşaltabilmek için çenelerinin çalışması gerekir . Ve öfkeli insanların elleri çirkinleşir , yamuklaşır . Herhangi bir şeyi bastırırsan bedende o duyguya karşılık gelen yer etkilenir . Ağlamak istemiyorsan gözlerin parlaklığını yitirir , çünkü gözyaşı gereklidir . Unutma , içten gelerek gözyaşı dökemezsen , gülemezsin de , çünkü bu diğer uçtur . Gülmek istiyorsan gül ,yüksek sesle gülmenin ters bir tarafı yok .

Üçüncüsü * sahici olmaktır ; şimdiki zamana sadık kal , çünkü tüm yalanlar ya geçmişten yada gelecekten içeri sızar . Geçen geçmiştir , üzerinde durma , bunu bir yük gibi taşıma . Gereksiz yere gelecekle uğraşma , yoksa gelecek şimdiki zamanı ele geçirip yok eder ve henüz olmayanlar olmamıştır . Şimdiye sadık kal , işte o zaman sahici olacaksın ..

(yogada ögrendıklerım)

7 yorum:

  1. işe yarıyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Bu yoga moga işleri bize ters :)))

    Bu yogacıların öğrettikleri öğretilerin daha fazlasını mesela benim babannem 70 senedir biliyordu :))Ben de biliyor(d)um.

    YanıtlaSil
  3. GOK TÜRK


    :)) benım annem de kesfetmıstı secret ı mesela
    okudugumda
    demıstım kı

    aaa annemın soyledıklerı bunlar


    ama guzel seyler
    guzel sırlar ogretıler hayata daır

    o yuzden o soyledı bu soyledı onemsız:))
    onemlı olan
    paylasmak
    hayatın ıcınde uygulayabılmek

    sevgılerımle:)

    YanıtlaSil
  4. Ah bir de uygulayabilsem bunları!

    YanıtlaSil
  5. öyküm yine güzel bir paylaşım olmuş, denenir elbet ama karşımıza çıkanlar da denese keşke. biz zaten elimizden geldiğince böyleyiz:)

    YanıtlaSil

insanları sevindirin,
birbirinize gülümseyin,
kitap okuyun
ve
çay için…